Εξατμίσεις - Καταλύτες Μπακώσης

Η επιχείρηση «BAKOSIS EXHAUST BACAR» ξεκίνησε τη λειτουργία της από τον Απόστολο Μπακώση το 1974 και ασχολείται με την εξέλιξη εξατμίσεων της ιπποδύναμης με τη διάρκεια στο χρόνο.

Η 42 ετών εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και η τεχνογνωσία στο χώρο των εξατμίσεων είναι η εγγύηση για την άριστη δουλειά μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία σύγχρονου και εξοπλισμένου συνεργείου και βιοτεχνίας με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα (ηλεκτρονικός κουρμπαδόρος έως ø 100 inox, ηλεκτρονικός κουρμπαδόρος ø 50, ηλεκτρικά ψαλίδια, συγκολλήσεις «ARGON, «TIG», πρέσσες αυτόματες) και προσωπικό.
Ολοκληρωμένα συστήματα εξαγωγής από ανοξείδωτο ατσάλι «inox 304» με την ποιότητα, την εφαρμογή, την απόδοση και την πείρα «BAKOSIS EXHAUST BACAR» βγαίνουν στην αγορά, φέρνοντας κοντά σας την εξειδίκευση τόσων χρόνων, με την χειροποίητη τελειότητα της κατασκευής.

Επίσης η «BAKOSIS EXHAUST BACAR» εδώ και 6 χρόνια έχει την αποκλειστικότητα της εταιρίας «NOVAK EXHAUST» για όλη την Ελλάδα. Με συνεργασία έχει δημιουργήσει την ανταγωνιστική εξάτμιση «BACAR-NOVAK SPORT» GROUP N σε απόδοση – ήχο – τιμή !!!
Τέλος, η «BAKOSIS EXHAUST BACAR» διαθέτει έναν μεγάλο χώρο αποθήκης με όλους τους κωδικούς εξατμίσεων και πολλαπλών εφαρμογών καταλυτών !!!