Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Για όσους διαμένουν σε μικρή απόσταση από τα καταστήματά μας σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, μπορούν να επιλέξουν την παραλαβή του προϊόντος μας από το κατάστημα.

Εάν, ειδικότερα, πρόκειται για εξάτμιση, μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση στο όχημά σας με τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά και με την κορυφαία 40ετή εμπειρία μας στο χώρο.

 

Αποστολή με εταιρεία Courier

Η επιχείρησή μας, σε συνεργασία με την ACS Courier, αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων μας σε ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Η αποστολή με αυτή τη μέθοδο θα ολοκληρώνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος).

Το κόστος αποστολής με Courier για συνολικό βάρος αποστολής 5 kg είναι € 8,00 για τους ηπειρωτικούς προορισμούς και € 10,00 για τους νησιωτικούς. Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι €1/kg.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όπου η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη, το κόστος ενδέχεται να αυξηθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εύρεση μιας πιο συμφέρουσας λύσης.

Σημείωση: Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία ή με τα ΚΤΕΛ

 

Μερικές φορές το μέγεθος και το βάρος ορισμένων προϊόντων (πχ. εξατμίσεις φορτηγών και λεωφορείων) καθιστούν τη μεταφορά με Courier ασύμφορη ή και αδύνατη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, η επιχείρησή μας δύναται να αποστείλει τα προϊόντα με μεταφορική εταιρεία ή με τα ΚΤΕΛ.